Vei ieşi din zona de confort doar dacă nu eşti leneş şi nici fricos sau dacă viaţa îţi va da un picior în fund edit

„Dacă eşti destul de curajos să rişti, să trăieşti o scurtă perioadă în afara zonei de confort, atunci înseamnă că eşti suficient de puternic pentru a-ţi construi viaţa visurilor tale.”

Annie Lionnet- Life Coaching

În afara zonei de confort de astăzi poate fi zona de confort de mâine. Ce zici de ideea asta? Nu-i aşa că-i tare?

În afara zonei de confort se întâmplă magia

Promisiunea îndeplinirii obiectivelor se va îndeplini doar dacă vei trece la acţiune. Găseşte ceva să te scoată din zona de confort! Deranjează-te tu pe tine! Produ-ţi intenţionat un disconfort! De exemplu du-te într-o călătorie. Să vezi cum te simţi când nu-ţi mai găseşti mănuşile sau pantalonii de sky. Sau să fi deranjat când mănânci o altă pâine decât cea cu care te-ai obişnuit. Ori să bei altă apă. Poate nu vei înţelege limba. Aşadar, găseşte ceva! În concluzie, găseşte orice te poate pune în afara zonei de confort! Pe bune că nu glumesc. Mă crezi?

Adu-ţi aminte cum a fost când ai învăţat să citeşti. Dar cum ai fi fost astăzi dacă n-ai fi făcut-o? Un analfabet! Sau o analfabetă!

Cum a fost când ai învăţat să conduci? Dar cum ar fi dacă n-ai conduce? După cum vezi avem în noi nativ capacitatea de a învăţa, de a trece cu brio în zona de creştere şi de a evada din zona de confort. De asta îţi zic să nu-ţi fie teamă să o mai faci, fiindcă ai mai făcut-o de atâtea ori. În concluzie, deranjează-te singur şi nu aştepta să-ţi dea viaţa un picior în fund!

O motivație bună te va atrage către ea. O motivație care te împinge, însă, nu va ține prea mult. Înțelegi? Când te trage, cu cât te apropii de obiectiv bucuria ta crește. Când te împinge cu cât ești mai departe de durere cu atât motivația va scădea. De asta cei care „fug de durere” se de-motivează repede. Fac câțiva pași, nu-i mai doare şi gata. Se opresc. Înțelegi? Ai aici un video în care îţi povestesc cum stau lucrurile:

Îţi recomand şi un articol de utilitate practică a d-lui dr. Radu Sărăndan, căruia i-am rămas recunoscător pentru câte m-a învăţat.

http://radusarandan.ro/cum-sa-treci-dintr-o-zona-de-confort-in-alta/

În afara zonei de confort se întâmplă magia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *