Daniel Zărnescu a făcut-o din nou

Daniel Zărnescu a făcut-o lată de data asta !

Daniel Zărnescu
Daniel Zărnescu

Când cineva publică prima carte toți prietenii vin și te felicită. Unii sunt nedumeriți: cum ai ajuns să faci treaba asta? Tu. Chiar tu?

Se servesc câteva fursecuri, un suc, un vin. Evenimentul nu se uită ușor. E ceva important și pentru autor și pentru cei care participă.

Mai departe ține doar de autor să își formeze un public cititor. Dacă ai avut în minte o strategie dintr-un început poate e mai simplu. Dacă nu, nu!

Daniel Zărnescu a făcut lucrurile cum scrie la carte.

Se pare că a avut o strategie și că nu s-a mulțumit doar cu un debut. El vrea mult mai mult. El vrea să influențeze oamenii, nu doar un grup de prieteni. Și nu mare mi-ar fi mirarea să-l văd tradus în peste 30 de țări, cum e tradus Chirovici.

Cert este că Daniel Zărnescu are un potențial imens și poate s-o facă. Acum a fãcut-o din nou!

A lansat o nouă carte. De fapt este în prelansare. Tocmai mi-a trimis și mie un newsletter și m-a anunțat. Îți mulțumesc, Daniel!

Poate vrei și tu să profiți de oferta de prelansare. Mă duc pe principiul că ce e bun pentru mine s-ar putea să fie bun și pentru tine. Și mai am un principiu: prietenii prietenului meu sunt și prietenii mei.

Am văzut că are un bonus super: un CD ca să poți asculta în mașină. Excelentă ideea! Chiar foarte generoasă! Se vede că-și dorește să facă ceva cu adevărat remarcabil. Și nu doar că vrea, ci chiar reușește. Felicitări, Daniel Zărnescu și… la mai mare!

Sunt sigur că ți-ai găsit mulți adepți. Chiar dacă ești mai tânăr decât mine, recunosc, eu sunt unul din ei. Avem nevoie de astfel de tineri! Avem nevoie de modele!

Comandă-ți cartea aici!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *