Conducta de milioane îți explică ca la grădiniță de ce să-ţi construiești din timp o sursă de venituri pasive.

Este nemaipomenită ideea!

Ce înveţi din film se aplică perfect la oricare afacere. Doar MLM-ul însă, îţi permite să construieşti uşor o reţea care să-ţi aducă venituri pasive. Cel mai uşor! De ce? Pentru că lucrezi cu voluntari şi nu cu angajaţi. Ei sunt plătiţi de companie şi nu de tine! Şi ce-i cel mai frumos, compania plăteşte strict performanţa. Poţi fi „caporal” şi să câştigi mai mult decât „generalul”. Contează doar performanţa! Sper că-ţi place! Mie da! Mi se pare cel mai corect mod de plată. Ştiu că n-o să le placă leneşilor, sau celor pe care nu-i duce capul.

Să fiu sincer: şi mie îmi place uneori să lenevesc. Aşa că nu la orice fel de lene mă refer. Mă deranjează lenea cronică!. Lenea acută o înţeleg. Mai mult, cred că omenirea a avansat mult şi din cauza leneşilor. Totul este să nu fie cronici 🙂 Inteligenţii sunt adesea leneşi. Ei acţionează pe principiul minimei acţiuni. Ce-i rău în asta? Nimic! Dimpotivă! E chiar bine! Zic şi eu. Tu ce crezi? Ştii vorba ceea: „mai bine burtă de la bere decât cocoaşă de la muncă”… Sau nu?

Conducta de milioane

putea să se numească „Cum să te gândeşti în zilele bune să-ţi faci bătrâneţile mai uşoare?”. Sau: „Care este diferenţa între cheltuieli şi investiţii?”. Poţi chiar tu să-i găseşti un nume mai bun. În altă ordine de idei, nu este niciun păcat să fi comod. De ce să nu-ţi doreşti să câştigi uşor banii? Astfel, cred că mulţi au hărţi mentale greşite, cum ar fi: banii se câştigă greu. Banii sunt murdari. Bogaţii sunt oameni răi, etc.

Hărţi mentale greşite

Cred că ai auzit şi tu dintr-astea. Să nu-ţi spun de câte ori am auzit în ultima vreme că „nu-mi plac banii nemunciţi”. Hai, zău! Nu fi ipocrit! Nu ţi-a dat maică-ta niciodată bani când erai în şcoală sau student? Nici bunicu-tău? Nici mătuşă-ta? Nu te-ai bucurat niciodată de un cadou? N-ai obţinut niciodată vreun venit pasiv? Poate că ai jucat vreodată la Loto. Înseamnă că ai aşteptat un venit pasiv. Poate ai plătit o chirie. Înseamnă că l-ai ajutat pe altul să obţină un venit pasiv.

N-ai obţinut niciodată un discount? De ce alergi, atunci, după reduceri de preţ? De ce alegi atunci din toate excursiile pe cea cu cazarea mai ieftină? Nu te-ai bucurat atunci când n-ai fost amendat? N-ai întins niciodată mâna să iei un măr din pom sau nişte cireşe? N-ai primit nicio ţigară de la vreun coleg? Înţelegi? Toate sunt venituri pasive! Vorba nu este nu că nu ne plac veniturile pasive. Fie nu le conştientizăm, fie nu ştim cum să facem să le obţinem constant… Oricum, mie-mi plac.

Toţi avem şi hărţi mentale greşite, dar unii au prea multe

Bine este că sunt unii oameni care realizează că au hărţi mentale greşite şi vor să şi le schimbe. Dacă şi tu te numeri printre ei, abia atunci „Conducta de milioane” este şi pentru tine.

Ceilalţi nu vă uitaţi că nu este pentru voi! Nu răspund dacă vă veţi schimba hărţile mentale greşite. Poate vreţi să rămâneţi cu ele aşa, greşite… Dacă vă uitaţi, totuşi, vă asumaţi singuri acest „risc”! 🙂

Pablo şi Bruno ajung să-şi trăiască bătrâneţile diferit. Deşi fac aceeaşi muncă şi câştigă aceeaşi bani iniţial, altceva face diferenţa. Oare ce crezi tu? Uită-te la film şi ai să înţelegi!

Conducta de milioane

Cartea o găşeşti la Emag sau Libris.

Poate şi la Elefant.ro. Îţi dau in link. Asta ca să nu mai cauţi tu :). Nu că ar fi greu 🙂 Data viitoare dai tu link-ul 🙂 Ce zici? Batem palma? N-ai ce pierde! Dar ai ce câşta!

Conducta de milioane sau cheltuieli versus investiţii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *