Casback cardul de fidelitate îți aduce multiple avantaje

Cashback card versus cardul de fidelitate

Avem fiecare dintre noi cel puțin un card de fidelitate. Unii au chiar mai multe…

Care sunt avantajele unui cashback card de fidelitate?

Cashback cardul îți recuperează o parte din prețul cumpărăturii. E bine? Sigur că da! Punctele pe care le obții cu un card de fidelitate obișnuit le poți transforma în marfă doar la comerciantul unde le-ai obținut. Aceasta este deosebirea intre casback card și cardul obișnuit de fidelitate

În video-ul de mai jos îți vorbesc despre un cashback card unic, deoarece:

  1. funcționează simultan la mai multe magazine
  2. aduce simultan puncte și bani.
  3. dacă îți achiziționezi licența de distribuire poți avea comisioane calculate la tot volumul de cumpărături care se fac în rețeaua ta de carduri.
  4. îl obții gratuit
  5. nu are costuri de folosire

Cel mai important avantaj al acestui cashback card îl consider pe cel de la punctul 3. Datorită lui avantajele obținute pot fi enorm de mari. Câștigurile devin astfel scalabile. Ideea a fost excelentă.

Încă ceva important: nu plătești cu el, ci cash. Deasemenea poți plăti cu un card bancar. Cashback cardul poate fi instalat și pe telefonul mobil. Astfel, vei știi întotdeauna care sunt magazinele din apropiere de unde să faci cumpărături cu cashback. Deasemenea vei fi ghidat cu GPS-ul cum să ajungi la ele. Imaginează-ți că ești în străinătate și cauți un hotel. Are sens?

Cum ar fi ca avantajele pe care ți le aduce o astfel de rețea de carduri să fie mai mari decât factura la încălzire? Dar mai mare decât salariul tău?

Așadar, să câștigi bani nu trebuie să ai curaj. Este o nebunie să pierzi continuu bani, știind că i-ai putea avea! Totul este atât de simplu. Nu ai absolut niciun risc! Nu investești nimic, nu ai ce pierde!

Dacă vrei și tu un astfel de card ai linkul de înregistrare aici. Repet: n-ai ce pierde! Ai, însă, ce câștiga!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *